2015-12-08 12:25Pressmeddelande

Sundsvall Elnäts montörer behjälpliga på flera hårt väderdrabbade områden i landet

Den landsomfattande elsamverkan ger effekt. Förra veckan hade Sundsvall Elnät ett par montörer i Norrbotten för att hjälpa till vid ett omfattande strömavbrott orsakat av stora mängder snö på Vattenfalls elnät vid Gällivare, Arvidsjaur och Jockmock.

Söndag den 6 december var det dags igen då vi skickade två av våra montörer för att hjälpa till i Östergötland, Södermanland och Örebro län med att få igång lågspänningsnätet efter stormen Helgas framfart.

För mer information, kontakta entreprenadchef Magnus Ohlsson: 070-663 69 00


Om Sundsvall Elnät

Det är vi som ser till att det fungerar och lyser hos dig i Sundsvall. Det har vi gjort i mer än 100 år och har idag drygt 27 000 privatkunder och drygt 700 företags- och industrikunder i Sundsvall med omnejd. Här har vi till uppgift att bygga, drifta och förvalta elnätet. Det är vi ensam om att göra eftersom att vi är elnätsägare. Det är viktigt att skilja på elnät och elhandel. Vi på Sundsvall Elnät har ingenting med elhandel att göra. Vi står för själva transporten av elenergi hem till dig. Bor du i centrala Sundsvall med omnejd eller på Alnö har du därför kontakt med oss. Det förtroendet vill vi förvalta väl. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska ha så få och korta avbrott som möjligt. Med ditt bästa för ögonen kombinerar vi hög kvalitet på vårt elnät till ett så lågt pris som möjligt, på ett miljömedvetet sätt.